Header_Diversiteit

Doe jij mee?

De ASDG is op zoek naar jou! Om onze adviezen te verbeteren willen we graag meer diversiteit binnen onze adviesgroep. Je hoeft geen kennis te hebben van beleid maken of de werkwijze van de gemeente. We zijn juist op zoek naar ideeën en ervaringen die deelnemers en hun netwerk zelf hebben.

 

We zijn benieuwd naar jou en kunnen veel beter in levende lijve uitleggen wat we doen. Daarom organiseren we op woensdag 6 juli om 19.30 uur een open bijeenkomst. Hier ontmoeten bestaande deelnemers en geïnteresseerden elkaar, gaan we in gesprek en geven we uitleg of wat de ASDG doet. Het lijkt ons leuk om je daar te ontmoeten.

 

Aanmelden is niet verplicht, voel je vrij om gewoon langs te komen of met iemand mee te gaan. Weet je al zeker dat je komt, dan help je ons door je wel alvast aan te melden. Zo weten we zeker dat er genoeg ruimte, koffie, thee en lekkers is voor iedereen.

 

Wanneer: woensdag 6 juli
Hoe laat: 19.30 – 21.00 uur
Waar: Buurtcentrum Poortershoes, Oosterweg 13 in Groningen

 

Zien we je daar?

Vragen? Bel dan met Corina Dogger op telefoonnummer 06-42311443

Heb je nog vragen of kun je niet naar de bijeenkomst komen, maar heb je wel interesse? Stuur gerust een mail!

In de samenstelling van de adviesgroep wordt gestreefd naar diversiteit: er is een goede balans tussen deelnemers uit de verschillende wijken en dorpen, leeftijden, gender, culturele achtergrond, opleidingsniveau en kennis/ervaringsdeskundigheid.

De deelnemers van de adviesgroep worden aangetrokken op persoonlijke titel. Deelnemers zijn geen vertegenwoordigers van bepaalde groepen, organisaties of belangenorganisaties die actief zijn in het sociaal domein. Ze vervullen geen politieke of ambtelijke functie in de gemeente Groningen.