Header_Diversiteit

Toolkit werving deelnemers

Tekst voor social media

Ook iets voor jou?

Als deelnemer van de ASDG denk ik mee over het beleid dat de gemeente Groningen maakt. Samen met andere deelnemers geven we advies over het sociale beleid in onze gemeente. Op die manier kunnen we eraan bijdragen dat het beleid beter aansluit bij wat bewoners belangrijk vinden regels en voorzieningen beter aansluiten bij de doelgroep waarvoor die gelden. Om dat zo goed mogelijk te doen willen we meer diversiteit binnen onze adviesgroep en daarom zijn we op zoek naar meer inwoners van de gemeente Groningen die met ons mee willen denken. Kom gerust kennis maken op woensdagavond 6 juli in het Poortershoes (Oosterweg 13, Groningen).

Meer info: https://www.asdgg.nl

Afbeeldingen social media

Hieronder vind je per platform het juiste formaat afbeelding voor bij je bericht.

Flyers en visitekaartjes

De digitale flyer kun je hier downloaden en versturen. Heb je liever geprinte flyers? Dan kun je die vanaf 17 juni ophalen bij de receptie in de publieke hal van de gemeente Groningen aan de Kreupelstraat 1.

Daar liggen ook visitekaartjes die je kunt meenemen en uitdelen.

Tekst telefoonbericht (sms, whatsapp, etc.) – Tip: stuur de digitale flyer mee!

Lijkt het je leuk om op 6 juli mee te gaan naar de open bijeenkomst van de ASDG? Ik ben al een tijdje deelnemer van de ASDG en denk mee over het sociale beleid in de gemeente Groningen. Dit is misschien ook wel iets voor jou. 

https://www.asdgg.nl